Concert Solidari Proide – La Salle Bonanova
  • Event ScheduleMaig 16, 2020 at 7:00 pm to Maig 16, 2020 at 10:15 pm
  • LocationLa Salle Bonanova

El proper 16 de maig, en el marc de les Convivències 2020, The B-Sides BCN us esperem a La Salle Bonanova a les 20.00 hores  per donar recolsament a Proide i Finestra oberta. Les convivències són un esdeveniment anual del col·legi que propicia la trobada de les famílies en un entorn lúdic festiu.

Concert solidari amb taquilla inversa

La taquilla inversa és una vella fórmula que s’ha instal·lat arreu de Catalunya en els últims anys. Aquest concepte que encara resulta trencador en el nostre país, consisteix en convertir l’espectador en aquell qui decideix quant val el concert que acaba d’assistir. Així doncs, hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l’esdeveniment. En aquest concert es podrà pagar amb convis (La moneda que utilitzem duran les convivències ) o en euros.

Concert solidari en favor de Proide i Finestra Oberta

Els beneficis de les diferents activitats que es realitzen durant els tres dies són destinats íntegrament a les dues fundacions benèfiques de La Salle: Proide i Finestra Oberta.

La Fundació PROIDE (Promoció i Desenvolupament) és una ONG nascuda al 1992 que forma part de les escoles de La Salle Catalunya i que treballa per guanyar quotes de justícia social a través de l’educació de qualitat per a tothom.

El compromís de PROIDE va més enllà de l’acció directa, i com a agent educatiu que és, promou una EDUCACIÓ TRANSFORMADORA a les aules per forjar una ciutadania informada, crítica i compromesa amb el benestar global, alhora que conscient de la interconnexió entre problemàtiques i solucions de caràcter estructural.

Events
Feb, 7, 2020
ticket
ticket
Des, 21, 2019
ticket